Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τουλάχιστον ο Πασχαλάκης έζησε το όνειρο της Τούμπας: Και τον έδειραν και τον διώχνουν... επειδή τον έδειραν.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γερό «ψαλίδι» στα συμβόλαια λόγω Covid-19

Οι νέοι όροι στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και οι περικοπές-«μαμούθ» που μπαίνουν και επίσημα στο χαρτί...

Γερό «ψαλίδι» στα συμβόλαια λόγω Covid-19 | to10.gr

Η νέα πραγματικότητα που δημιούργησε ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει δραστικά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και αυτό επιβεβαιώνεται διαρκώς και ποικιλοτρόπως. Διαφοροποιώντας εντυπωσιακά ακόμη και τους όρους που μπαίνουν πλέον στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, στις περισσότερες συμφωνίες που υπογράφονται μεταξύ των παικτών και των συλλόγων, περιλαμβάνονται πλέον ακόμη και οι περιπτώσεις που ένα πρωτάθλημα ή μία ομάδα πλήττεται από τον ιό.

Πολλές ομάδες, λοιπόν, προσφέρουν συμβόλαια στους νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές, που προβλέπουν αυτόματες μειώσεις έως και πάνω από 50%, εάν προκύψει κάποιο Lock down ή εφόσον οριστικοποιηθεί ότι δεν θα μπει κόσμος στα γήπεδα.

Ηδη η παγκόσμια ένωση ποδοσφαιριστών έθεσε το θέμα προς συζήτηση στα αρμόδια όργανα και σε FIFA, UEFA, ωστόσο θεωρείται δεδομένο, πλέον, ότι η απόφαση των ομάδων δεν θα αλλάξει. Καθώς ειδικά η σεζόν που ξεκίνησε, αναμένεται να βρει τους συλλόγους με μείωση εσόδων που μπορεί να ξεπερνάει το 40%.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από