ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ 3-0

ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ 3-0

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά ήταν το ματς του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ αφού η ομάδα της Λάρνακας νίκησε εύκολα με 3-0 αυτή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ακριβά πλήρωσε την παράταση που έπαιξε μεσοβδόμαδα ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Τζιλάνι για το Europa League (προκρίθηκε με 2-0) αφού η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παρουσιάστηκε χωρίς δυνάμεις στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ και ηττήθηκε εύκολα με 3-0.

Ο Σπιρόφσκι μόλις στο 7′ έκανε το 1-0 από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Άμπραχαμ στο 55′ έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τρισκόφκσι μετά από απίθανη ατομική προσπάθεια του Νάντο που πήγε… βόλτα όλη την άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Έτσι η ΑΕΚ έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τον ΑΠΟΕΛ που έχει μόλις έναν βαθμό. Βασικός αγωνίστηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης για τους ηττημένους ενώ ως αλλαγή έπαιξε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Γκιάς Ζαχίντ.

ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Μόισοφ, Μικέλ, Άμπραχαμ (75’ Χάτλεϊ), Σπόλιαριτς, Ακοράν, Φερνάντεζ, Τρισκόφσκι, Ιωάννου (46’ Νάντο), Σπιρόφσκι (80’ Τολμές)

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Σάντος, Σατσιάς (60’ Λουντέμο), Μερκής, Γένσεν, Ιωάννου, Μιχαήλοβιτς, Ντε Βινσέντι, Τάμαρι (46’ Εντογκαλά), Κλωναρίδης, Σαχάρ (60’ Ζαχίντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ