Ο Σεμπά προσπαθεί να… διαψεύσει τους γιατρούς!

Ο Σεμπά προσπαθεί να… διαψεύσει τους γιατρούς!

Στόχος του Σεμπά είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις νωρίτερα από ό,τι υπολογίζεται, μετά τον τραυματισμό του και την αρθροσκόπηση στο γόνατο

Είναι η σημαντικότερη απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Τάκης Λεμονής τις τελευταίες εβδομάδες. Και ένας από τους λόγους που ο Ελληνας τεχνικός έχει αναγκαστεί να επιμείνει στο… πείραμα «Ανδρούτσος στα άκρα». Ο λόγος, βεβαίως, για τον Σεμπά, ο οποίος πρόσφατα έκανα αρθροσκόπηση στο γόνατο και προβλέπεται να μείνει εκτός δράσεις για περίπου 15 ημέρες ακόμη.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ωστόσο, έχει βαλθεί να διαψεύσει τους γιατρούς. Κάνει καθημερινά διπλές θεραπείες και η κατάστασή ου βελτιώνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη ξεκίνησε τρέξιμο στο ειδικό μηχάνημα αντιβαρύτητας που υπάρχει το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, ενώ σύντομα προβλέπεται να βγει και στον αγωνιστικό χώρο για να ανεβάσει την ένταση του προγράμματος αποκατάστασης.

Μάλιστα, τα πράγματα πηγαίνουν τόσο καλά για τον 25χρονο ακραίο επιθετικό, που σε μήνυμά του στα social media, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Θα επιστρέψω ακόμη πιο δυνατός»! Ενώ παράλληλα δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο από τη δουλειά που κάνει στο Ρέντη, αλλά και τη στήριξη του φίλου του, Αντρέ Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ