Ολυμπιακός Βόλου : Ανακοίνωσε τον Παναγιώτου

Ολυμπιακός Βόλου : Ανακοίνωσε τον Παναγιώτου

Ακόμη μία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Παναγιώτου.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και με τη βούλα ο δεξιός μπακ, Κώστας Παναγιώτου.

Τις μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει ο «φουριόζος» Ολυμπιακός Βόλους, καθώς επισημοποίησε και την απόκτηση του Κώστα Παναγιώτου. Η ομάδα του Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Super League 1, με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για την 11η επίσημη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» καθώς είχαν προηγηθεί  οι Ριζογιάννης, Γιαννίτσης, Λαδάς, Αγρόδημος, Παπαδημητρίου, Παπακώστας, Ζιάκας, Κωνσταντίνου, Μαστακούλης και Γιαννιτσάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παναγιώτου. Ο Παναγιώτου αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1997. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ερμιονίδα και στον Παναργειακό ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ