Καρλίτος : «Έχουμε καλή χημεία με τον Μακέντα»

Καρλίτος : «Έχουμε καλή χημεία με τον Μακέντα»

Τα λόγια του Καρλίτος αμέσως μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ στην Καλλιθέα.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στην Καλλιθέα στην «πρόβα τζενεράλε» της Super League, η οποία ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.

Ο επιθετικός του «Τριφυλλιού», Καρλίτος, μίλησε για το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, αναφερόμενος στην πολύ καλή χημεία που έχει με τον Φεντερίκο Μακέντα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Παναθηναϊκός TV o Καρλίτος:

Για το γεγονός ότι έκανε καιρό να παίξει: «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε και εγώ να μπορώ να συμμετάσχω και να βοηθήσω».

Για το επίπεδο που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός: «Σήμερα μπορεί να μην νικήσαμε αλλά εμφανιστήκαμε καλύτεροι από τον προηγούμενο αγώνα. Βελτιωθήκαμε πολύ. Θα δέσουμε σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το ότι ο κόσμος περιμένει πράγματα από τον ίδιο και τον Μακέντα: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε χημεία με τον Μακέντα εντός και αγωνιστικού χώρου. Αποτελούμε μία ομάδα για να κάνουμε το καλύτερο για το σύλλογο. Στην ομάδα είμαστε μια οικογένεια».

Για το τι έχει δει αυτόν τον καιρό στον Παναθηναϊκό: «Όπως όλοι γνωρίζουν ήρθα τον Ιανουάριο για να γνωρίσω καλύτερα την Παναθηναϊκή οικογένεια. Είδα μια ωραία ατμόσφαιρα. Είδα πολύ καλά πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ