Super Cup: 12.500 θεατές στο «Φέρεντς Πούσκας»!

Super Cup: 12.500 θεατές στο «Φέρεντς Πούσκας»!

Με κόσμο θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Super Cup όπως έκανε επίσημο η UEFA.

Είναι οριστικό. Η UEFA έκανε επίσημο πως το Super Cup ανάμεσα σε Μπάγερν και Σεβίλλη θα έχει 30% φιλάθλων της χωρητικότητας του γηπέδου.

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία το Super Cup Ευρώπης μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου και της νικήτριας του Europa League Σεβίλλης, προγραμματισμένο για τις 24 Σεπτεμβρίου στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης.

Μάλιστα η UEFA ανακοίνωσε πως κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεση της 3000 εισιτήρια τα οποία οι οπαδοί των δύο ομάδων θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν έως την Τετάρτη (9/9). Αυτός θα είναι ο πρώτος επίσημος Ευρωπαϊκός αγώνας που θα έχει φιλάθλους, έπειτα από επτά μήνες.

«Αυτός ο αγώνας θα χρησιμεύσει ως τεστ για την σταδιακή επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα με τις τωρινές συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού» ανέφερε στην σχετική ανακοίνωσή της η UEFA.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα λάβει πολύ αυστηρά μέτρα, όπως είναι η υποχρεωτική χρήση μάσκας, έλεγχος της θερμοκρασίας (φίλαθλοι με 37,8 βαθμούς και πάνω δεν θα μπαίνουν στο γήπεδο) και απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των θεατών.

Το γήπεδο θα γεμίσει κατά 30%, όπερ σημαίνει ότι θα δώσουν το παρών περί τις 12.500 άνθρωποι, με δεδομένο ότι η χωρητικότητα του «Πούσκας» είναι 38.600

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ