«Μετά τον Κουαρέσμα η Γκιμαράες θέλει και τον Βιεϊρίνια»

«Μετά τον Κουαρέσμα η Γκιμαράες θέλει και τον Βιεϊρίνια»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πορτογαλία, η Βιτόρια Γκιμαράες που έριξε τη... βόμβα με τον Κουαρέσμα θέλει να ρίξει ακόμα μία. Αυτή του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η Βιτόρια Γκιμαράες έριξε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές βόμβες στο φετινό ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι. Η απόκτηση του Ρικάρντο Κουαρέσμα συζητήθηκε σε κάθε ποδοσφαιρική πιάτσα. Σε κάθε γραφείο. Σε κάθε στέκι. Η απίστευτη παρουσίαση του Πορτογάλου σούπερ σταρ έγινε viral στα media όλου του κόσμου. Ο Κουαρέσμα πάνω σε ένα άλογο. Υπέροχο.

Η προσπάθεια του συλλόγου που έχει για τεχνικό διευθυντή τον γνωστό μας από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Κάρλος Φρέιτας, να μπει στο… μάτι των μεγάλων της χώρας δεν σταματά. Ο Κουαρέσμα ήταν η αρχή. Υπάρχουν χρήματα διαθέσιμα. Μερικά απ’ αυτά; Απ’ την παραχώρηση του Πέπε στον Ολυμπιακό. Κοντά στα δύο εκατομμύρια μπήκαν στα ταμεία τους. Και έχουν σκοπό να τα διαθέσουν. Προς ενίσχυση του ρόστερ.

Γράφονται οι Μπρούνο Άλβες και Αντριέν Σίλβα. Μα όχι μόνο αυτοί. Σήμερα οι Πορτογάλοι βάζουν στο παιχνίδι και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Υπενθυμίζουν πως κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού τελείωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και δεν το έχει ανανεώσει. Και… θυμίζουν πως ο ίδιος ο Βιεϊρίνια σε ανύποπτη στιγμή είχε δηλώσει ότι το όνειρό του και το ιδανικό σενάριο για εκείνον θα ήταν να τελειώσει την καριέρα του στη χώρα του την Πορτογαλία.

Τι θα γίνει και αν θα προχωρήσει η υπόθεση θα το δείξουν οι επόμενες μέρες. Το βέβαιο είναι πως το δημοσίευμα έρχεται από ΜΜΕ που έχει πρόσβαση σε ασφαλείς πληροφορίες της Γκιμαράες. Και πως η Γκιμαράες έχει ανεβάσει τον μεταγραφικό της πήχη, κάτι που απέδειξε με τρόπο περίτρανο αποκτώντας τον Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ