Χαμός στη Κύπρο με το νεύμα του Λόρια στο Ανόρθωση-Απόλλων (vids)

Χαμός στη Κύπρο με το νεύμα του Λόρια στο Ανόρθωση-Απόλλων (vids)

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο με την υποψία για νεύμα του τερματοφύλακα Γκιόργκι Λόρια, στον Μπένσοπ την ώρα της εκτέλεσης του πέναλτι.

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο η οσμή σκανδάλου που περιστρέφεται τα τελευταία 24ωρα γύρω από το Ανόρθωση-Απόλλων. Ο πρώην τερματοφύλακας των Ολυμπιακό και ΟΦΗ (δεν αγωνίστηκε ποτέ σε επίσημο αγώνα) κατηγορείται πως έκανε νεύμα στον παίκτη που εκτελούσε το πέναλτι.

Ο Γεωργιανός στη φάση του 37′ φαίνεται να κάνει νεύμα προς τα αριστερά στον Μπένσοπ που έκανε την εκτέλεση στο 37’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (τελικό 1-3) για τον Απόλλων. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κούνησε το κεφάλι του προς τα αριστερά του. Στο σημείο, δηλαδή, που έστειλε την μπάλα ο αντίπαλος επιθετικός, ενώ ο Λόρια έπεσε από την άλλη πλευρά.

Την υπόθεση πλέον ερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, ενώ η Ομοσπονδία έχει ζητήσει τη βοήθεια της UEFA. Βέβαια σε ανακοίνωσή της διαψεύδει ότι έχει παραλάβει σχετική έκθεση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθει το φερόμενο ως ύποπτο νεύμα του Λόρια:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ