Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άλμπερτ Ριέρα (pic)

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άλμπερτ Ριέρα (pic)

Τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter.

Ο Άλμπερτ Ριέρα πήρε την απόφαση να σταματήσει την καριέρα του σε ηλικία 35 ετών. Ο άλλοτε επιτελικός χαφ του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε, μέσω Twitter την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Ο Ισπανός παλαίμαχος πλέον χαφ, είχε μείνει ελεύθερος από την Κόπερ της Σλοβενίας από το καλοκαίρι του 2016. Από τότε αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς όμως να τον βρει κι έτσι προχώρησε στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11, με τους ερυθρόλευκους να τον αποκτούν από τη Λίβερπουλ. Αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν είχε αναλάβει την προεδρία της ομάδας το καλοκαίρι του 2010.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Ριέρα αγωνίστηκε 28 φορές σκοράροντας έξι γκολ και μοιράζοντας έντεκα τελικές πάσες. Μάλιστα, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Πειραιώτες εκείνη τη σεζόν.

Ο Ριέρα στην καριέρα του κατέκτησε δύο Κύπελλα Ισπανίας, δύο πρωταθλήματα Τουρκίας, δύο Super Cup Τουρκίας, ενώ τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε με την Εσπανιόλ στον τελικό του Κυπέλλου UEFA, έχοντας για προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο μήνυμά για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Ριέρα αναφέρει το εξής: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να πω ‘αντίο’ ως παίκτης. Ευχαριστώ τους συλλόγους και τους φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μου απ’ το 2001 μέχρι σήμερα. Είμαι περήφανος και ευγνώμων για τον τρόπο που περάσαμε μαζί αυτά τα 17 χρόνια. Τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσω με υπομονή στο επόμενο βήμα».

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Ριέρα κρεμάει σε ένα δέντρο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!

https://twitter.com/11RIERA11/status/955904991054761984

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ