Στραβοπάτησε και η Κράσνονταρ

Στραβοπάτησε και η Κράσνονταρ

Η αντίπαλος τους ΠΑΟΚ για τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ, Κράσνονταρ ήρθε ισόπαλη 1-1 σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σότσι.

Δεν ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ που στραβοπάτησε, αλλά και η Κράσνονταρ που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σότσι για το ρωσικό πρωτάθλημα. Η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου για τα play off του Τσάμπιονς Λίγκ δεν μπόρεσε να κερδίσει και αρκέστηκε με τον βαθμό της ισοπαλία λίγα 24ωρα πριν την άφιξη της στην Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της Κράσνονταρ, Μουράντ Μουσάεφ παρέταξε την ομάδα του με μόλις τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε  στο 5ο λεπτό πίσω στον σκορ με γκολ που πέτυχε ο Κριστιάν Νομπόα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Κράσνονταρ δεν απείλησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε πλήρως όταν ο Ζάικα μέσα σε δύο λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας την Σότσι με δέκα παίκτες.

Η Κράσνονταρ εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό της πλεονέκτημα και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Σμολνίκοφ στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Η σύνθεση της Κράνσονταρ: Σαφόνοφ, Σμολνίκοφ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Πετρόφ (82′ Κουτοβόι), Βιλένια (56΄ Ραμίρεζ), Όλσον (46′ Γκαζίνσκι), Ούτκιν, Κλάεσον, Καμπελά, Μπέργκ (75′ Σουλεϊμάνοφ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ