Η ΛΑ Γκάλαξι έλυσε το συμβόλαιο του Οντιβέρος για ρατσιστική συμπεριφορά

Η ΛΑ Γκάλαξι έλυσε το συμβόλαιο του Οντιβέρος για ρατσιστική συμπεριφορά

O νεαρός αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τον αμερικανικό σύλλογο λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Η διοίκηση των Λος Αντζελες Γκάλαξι, ανακοίνωσε ότι έλυσε την συνεργασία της με τον Ομάρ Οντιβέρος, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν στην εφεδρική ομάδα.

Ο εν λόγω αμυντικός, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών από την πειθαρχική επιτροπή του πρωταθλήματος και μία ημέρα αργότερα, οι Γκάλαξι αποφάσισαν να τον αποπέμψουν από τον σύλλογο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, τιμωρήθηκε την Παρασκευή από την United Soccer League (USL), για ρατσιστική φρασεολογία στον παιχνίδι των Galaxy II εναντίον των Σαν Ντιέγκο Loyal, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Ο Οντιβέρος παραδέχθηκε την ενοχή του.

Την περασμένη Παρασκευή, ο σύλλογος του Σαν Ντιέγκο πήρε την ασυνήθιστη απόφαση να μην αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, το οποίο έληξε χωρίς νικητή (1-1).

«Δεν θέλουμε καν να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι είμαστε μέρος ενός παιχνιδιού στο οποίο λαμβάνει χώρα αυτού του είδους η πράξη», δήλωσε ο ελληνικής καταγωγής, πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Βασιλειάδης και πρόσθεσε: «Για εμάς, η Loyal συμβολίζει την ποικιλομορφία της κοινότητάς μας και ως σύλλογος, δεν θα υπερασπιστούμε αυτό που συνέβη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ