Χαμός με τον Ντάιερ, «έπεσε» το twitter (pics & vids)

Χαμός με τον Ντάιερ, «έπεσε» το twitter (pics & vids)

Το συμβάν με τον Έρικ Ντάιερ και την τουαλέτα, στο ματς με τη Τσέλσι, «ξεσήκωσε» τους χρήστες των social media, οι οποίοι έκαναν πάρτι.

Ένα απίθανο σκηνικό συνέβη στο παιχνίδι κυπέλλου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ, με το twitter να παίρνει «φωτιά».

Συγκεκριμένα, ο Έρικ Ντάιερ δεν κρατήθηκε και αποφάσισε να πάει στη… τουαλέτα ενώ το ματς ήταν σε εξέλιξη, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τον παίρνει στο «κυνήγι». Ο Βρετανός μέσος άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες προκειμένου να κάνει την ανάγκη του, κάτι που εκνεύρισε τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος έτρεξε πίσω του για να τον επαναφέρει στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά, η ιστορία δεν σταματάει εκεί, καθώς ο νεαρός άσος αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και προτίμησε να το πανηγυρίσει με ένα απίστευτο τρόπο.

Όπως ήταν λογικό, η στιγμή και το γεγονός έγινε viral στην Αγγλία και τον υπόλοιπο κόσμο, με τους χρήστες του twitter να κάνουν «πάρτι» με αφορμή την κίνηση παρηγοριάς στον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ.

 

Συγκεκριμένα, δεκάδες σχόλια έθεσαν το ερώτημα αν τα χέρια του Ντάιερ ήταν… πλυμμένα την ώρα που ακούμπαγε τον νεαρό άσο. Ένα από αυτά έγραφε πως: «Ο Έρικ Ντάιερ καθαρίζει σωστά τα χέρια του πάνω στον Μαόυντ» ενώ ένα άλλο ανέφερε ότι: «Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι ο Ντάιερ δεν έπλυνε τα χέρια του».

«Ο Ντάιερ είπε στον Μάουντ ότι δεν υπάρχει χαρτί υγείας στην τουαλέτα την ώρα που τον έπαιρνε αγκαλιά» ανάρτησε ένας άλλος χρήστης. Ακόμα, δεν ήταν λίγα αυτά που ανέφεραν ότι χάρη σε αυτό το… διάλειμμα, ο διεθνής άσος απέδωσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Φυσικά, οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν μετά το παιχνίδι και παραδέχθηκαν ότι όντως η… «φύση» καλούσε τον Έρικ Ντάιερ και δεν γινόταν να μην πάει. Συγκεκριμένα, από την πλευρά του, ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να εκνευρίστηκε εκείνη την στιγμή, ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το συμβάν, έβαλε τα γέλια. Μάλιστα, είπε στους δημοσιογράφους ότι: «Και το θέμα ήταν πως… δεν ήταν το Νο.1».

Από την πλευρά του Ντάιερ, ο ποδοσφαιριστής, εκτός από το τρολάρισμα στον προπονητή του με την ανάρτηση, παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί. Ακόμα, κατάλαβε τον εκνευρισμό του Μουρίνιο ενώ ανέφερε ότι άκουσε από τη… τουαλέτα την μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Τσέλσι. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Ζοσέ δεν ήταν χαρούμενος που έφυγα από το ματς. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η φύση με καλούσε. Ακουσα ότι η Τσέλσι είχε μια καλή φάση, όσο εγώ δεν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ευτυχώς δεν σκόραραν κι έτσι εμείς πήραμε την πρόκριση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ