Πανιώνιος – ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Γρηγορίου

Πανιώνιος – ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Γρηγορίου

Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε πως η ομάδα του ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε δίκαια

Αρκετά παράπονα από την απόδοση των παικτών του είχε μετά το ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον προπονητή του Πανιωνίου, να τονίζει πως η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη.

«Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς, πηγαίναμε σε δεύτερο χρόνο στον αντίπαλο. Κακό πρώτο ημίχρονο για εμάς ξανά. Αυτό πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο. Θέλαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας στο ημίχρονο, βάλαμε και τρίτο στόπερ, για πρώτη φορά φέτος. Ισορροπήσαμε αρκετά το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.

Πάλι από δική μας αδράνεια, όταν έπεσε ο Μάνταλος δύο παιδιά σήκωσαν τα χέρια να βγει η μπάλα έξω, δεν λειτουργήσαμε καλά και δεχτήκαμε το γκολ. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολογήσαμε την μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, παρά την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Γεσίλ και ο Ντουρμισάι παίζει με πρόβλημα. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια.

Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή. Ο Χατζισαφί ήταν δεδομένο ότι θα ξεκινήσει στην θέση του σε ματς όπως με την ΑΕΚ. Για τη συνέχεια πρέπει να βρούμε λύσεις και εγώ είμαι υπεύθυνος σε αυτό. Δεν έχουμε πολυτέλειες. Έχουμε plan B, αλλά σχεδόν σε όλα τα πλάνα είναι ο Μασούντ. Από τον Μασούντ περιμένεις το κάτι παραπάνω, μία πάσα, μία ενέργεια σε ένα ματς. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Έλειπε και ο Σπιριντόνοβιτς δυστυχώς, ο οποίος ήταν σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια. Ο Σπιριντόνοβιτς έμεινε εκτός σήμερα για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Για τον Γεσίλ θα μάθουμε από αύριο», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ