Πανιώνιος – Πανναξιακός 4-1

Πανιώνιος – Πανναξιακός 4-1

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Γ' Εθνική ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε με 4-1 εντός έδρας του Πανναξιακού σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Νίκη με 4-1 επί του Πανναξιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική. Όσον αφορά το ματς, ο Πανιώνιος ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία.

Όλα αυτά μέχρι το εντέκατο λεπτό του αγώνα, όταν έπειτα από σέντρα του Ζάχι, ο Μούντριχα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις στην πρώτη τους φάση στο ματς, με το μακρινό σουτ του Καράι να καταλήγει στα δίχτυα στο 37ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος κυριάρχησε, δημιουργώντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό έναν δικό του μονόλογο. Στο 51ο λεπτό, ο Ξύγκορος με κοντινή προβολή έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «Κυανέρυθρους» για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-1 ο Γροντής με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής (71ο λεπτό).

Τέλος, πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 76΄ο Μούντριχας έγραψε το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας (80′ Παπαδόπουλος), Ζάχι, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Ξυγκόρος (80′ Ζαμάνης), Νίνο (63′ Κουτσάκης), Σταμάτης (71′ Δρίτσας), Γροντής, Μούντριχας.

Πανναξιακός: (Χρήστος Πελέκης): Παπαδόπουλος, Καράι (57′ Πιτταράς), Τζατζάνας (57′ Σερμάδι), Ανεβλαβής, Κωστόπουλος, Τραγούδας, Ζαχαριουδάκης, Βαθρακοκοίλης (70′ Πλαστουργός), Κόντη (90′ Μακροπουλιώτης), Γκούφας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ