Θέλει να ανανεώσει και μετά να πουλήσει τον Λουντ

Θέλει να ανανεώσει και μετά να πουλήσει τον Λουντ

Ο ατζέντης του Φιλανδού έρχεται στη χώρα μας για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Τι προτείνουν οι «πράσινοι», τι επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής.

Στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του Ρόμπιν Λουντ προκειμένου να προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για το θέμα του Φιλανδού μέσου της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Λουντ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και ήδη για την περίπτωσή του έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον η Σταντάρ Λιέγης, στης οποίας τον πάγκο βρίσκεται ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Στην πρώτη επαφή που υπήρξε μεταξύ του Παναθηναϊκού και της πλευράς του παίκτη, οι «πράσινοι» εξέφρασαν τη θέλησή τους για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του και στη συνέχεια να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για πώλησή του, καθώς είναι κάτι που επιθυμεί η ΠΑΕ προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

Από την πλευρά του Λουντ υπάρχει η διάθεση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αποδεχόμενος την πρότασή του, με την προϋπόθεση ωστόσο πως θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι που θα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τον Παναθηναϊκό ώστε να πάρουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο μάνατζέρ του αναμένεται στην Ελλάδα ίσως και μέσα στην εβδομάδα, ώστε να προχωρήσουν το συντομότερο οι συζητήσεις, με τον Παναθηναϊκό πάντως να είναι αυτός που… καίγεται για να τελειώσει η υπόθεση, καθώς από 1η Ιανουαρίου ο παίκτης θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, αν δεν έχει προχωρήσει η ανανέωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ