Με αναιμία, άγχος και κατάθλιψη ο Μαραντόνα

Με αναιμία, άγχος και κατάθλιψη ο Μαραντόνα

Η νοσηλεία του Ντιέγκο Μαραντόνα δε συνδέεται με ουσίες ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με όσα διαβεβαίωσε ο γιατρός του. Τι έγραψε στα Social Media η κόρη του, Ντάλμα.

Λίγες μέρες μετά τα 60α του γενέθλια, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε τον… πλανήτη να ανησυχήσει με την είδηση πως εισήχθη στο νοσοκομείο. Μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου χθες το βράδυ, με τις πληροφορίες να βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Υπήρξαν φήμες για εγκεφαλικό επεισόδιο και άλλες για κορωνοϊό. Άλλωστε, πρόσφατα ένας από τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας είχε προσβληθεί από τον φονικό ιό.

Τελικά τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει. Όπως διαβεβαιώνει τόσο η κόρη του, όσο και ο γιατρός που τον παρακολουθεί, ο Ντιέγκο έχει προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης και σε συνδυασμό με την ξαφνική απώλεια βάρους τον έφεραν σε σημείο να είναι αδύναμος και να μην μπορεί καλά – καλά να μιλήσει.

«δεν πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο ή κορωνοϊό, όπως κάποιοι έχουν υποθέσει εσφαλμένα. Ο Μαραντόνα έφτασε μόνος του στην κλινική και μπορεί να αποφασίσει να πάει σπίτι όποτε θέλει, ανά πάσα στιγμή. Επίσης αποκλείω κατηγορηματικά ότι έχει προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με την κατάχρηση ουσιών, διαφορετικά θα τον πηγαίναμε σε άλλη κλινική», ανέφερε ο προσωπικός του ιατρός, Λεοπόλδο Λούκε και πρόσθεσε.

«Είναι πολύ αδύναμος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αλλά μπορεί να πάει σπίτι όποτε θέλει. Πρόκειται για μία πολύπλοκη κλινική εικόνα που αναδεικνύει προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης σε συνδυασμό με ξαφνική απώλεια βάρους. Είναι πολύ αδύναμος. Η νοσηλεία  αποφασίστηκε σε κάθε περίπτωση, σε συμφωνία με τον Μαραντόνα για να πραγματοποιήσει μια σειρά κλινικών εξετάσεων».

Την ίδια ώρα η κόρη του, Ντάλμα δεν κρύβει τη στεναχώρια της για την κατάσταση του Ντιέγκο Μαραντόνα και για το γεγονός πως είναι καθηλωμένος και βομβαρδισμένος από φάρμακα.

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα 60χρονο άτομο, ακόμα διαυγές και ισχυρό, να σέρνεται και να δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει. Είναι οδυνηρό να τον βλέπεις έτσι. Ζει συνεχώς καθηλωμένος και βομβαρδισμένος με φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά μου σπάει», αναφέρει η Ντάλμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ