Το απίστευτο «θέατρο» του Μάτος κόντρα στον… Φερέιρα (pic & vids)

Το απίστευτο «θέατρο» του Μάτος κόντρα στον… Φερέιρα (pic & vids)

Μια αναμέτρηση με... πολύ ΠΑΟΚ διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα με την Βάσκο ντα Γκάμα του Λέο Μάτος να υποδέχεται την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα και τον πρώην αμυντικό του Δικεφάλου να κλέβει την παράσταση.

Μέχρι πριν λίγες μόλις μέρες οι Λέο Μάτος και Αμπέλ Φερέιρα βρίσκονταν στον ΠΑΟΚ με τον πρώτο μάλιστα να μην χαίρει και της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή του. Το αντίθετο μάλιστα.

Το βράδυ της Κυριακής όμως η μοίρα τα έφερε έτσι που οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι. Ο μεν ως παίκτης της Βάσκο ντα Γκάμα, ο δε ως προπονητής πια της Παλμέιρας. Νικητής αναδείχθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός που είδε την ομάδα του να επικρατεί εκτός έδρας με 1-0 της Βάσκο χάρη σε ένα γκολ του Λουίς Αντριάνο.

Αυτός όμως που έκλεψε την παράσταση, και όχι για καλό λόγο μάλιστα, ήταν ο Βραζιλιάνος μπακ. Ο Μάτος διαπληκτίστηκε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο με τον Φελίπε Μέλο που κατά τι παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ίντερ και Γιουβέντους και προσπάθησε να κερδίσει την αποβολή του παίκτη της Παλμέιρας κάνοντας «θέατρο» που βέβαια δεν ήταν ικανό να παραπλανήσει τον διαιτητή.

Αντίθετα ο ρέφερι του έδειξε την κίτρινη κάρτα, με τον Μέλο μάλιστα να τον παίρνει και λίγο στο… ψηλό, εξηγώντας στον διαιτητή τι συνέβη με άκρως παραστατικό τρόπο. Σίγουρα αργότερα θα του εξήγησε κι ο Αμπέλ ότι πρόκειται περί… σεσημασμένου σε τέτοιου είδους συμπεριφορές παίκτη, οπότε θα κατάλαβε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ