Τάνκοβιτς : «Ήθελα να έρθω στην ΑΕΚ λόγω Europa League»

Τάνκοβιτς : «Ήθελα να έρθω στην ΑΕΚ λόγω Europa League»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του ο Μούαμερ Τάνκοβιτς μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και όχι μόνο.

Για τον ερχομό του στην ΑΕΚ στο… παρά πέντε πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου μίλησε Μούαμερ Τάνκοβιτς σε συνέντευξη που έδωσε στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην «Aftonbladet».

Ο μεσοεπιθετικός των Κιτρινόμαυρων (2 γκολ, 2 ασίστ σε 6 συμμετοχές) αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που ήρθε στην Ελλάδα ήταν το Europa League, ενώ αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα του με τη φανέλα της Ένωσης σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του άσου του Δικεφάλου:

Για τ’ ότι η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών: «Ήταν πολύ, πολύ αγχωτικό. Ηταν σύντομο το χρονικό διάστημα και τα συμβόλαιο στάλθηκαν στις δύο πλευρές γρήγορα. Όλα έγιναν πραγματικά τις τελευταίες ώρες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει πάντα να είσαι σε εγρήγορση».

Ηταν δεδομένο ότι θα φύγει από την Χάμαρμπι; «Όχι, ήταν πολύ δύσκολο που έφυγα από την Χάμαρμπι. Είχα αποφασίσει να μείνω και να παίξω τη σεζόν, αλλά δεν μπορούσα να πω όχι γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Θα υπήρχε κίνδυνος αν έλεγα όχι τώρα, καθώς δεν ξέρεις τι θα γινόταν τον Ιανουάριο. Δεν έχω μετανιώσει».

Για τον λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ: «Το Europa League ήταν ένας από τους μεγάλους λόγους για τους οποίους ήθελα να μετακομίσω στην ΑΕΚ. Ξέρω τι είναι να παίζεις στην Ευρώπη και γι’ αυτό ζεις. Θα προτιμούσα να το κάνω με την Χάμαρμπι, αλλά τώρα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Για την εκκίνηση του με την ΑΕΚ: «Δεν έχω ξεκινήσει άσχημα σε καμία περίπτωση. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα, αλλά δεν παραπονιέμαι. Μπήκα γρήγορα στην ομάδα και κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή από την πρώτη μέρα. Ήμουν λίγο έκπληκτος που μπήκα τόσο γρήγορα, αλλά υπάρχουν άλλοι επτά παίκτες που μιλάμε την ίδια γλώσσα. Όλοι οι παίκτες είναι φιλικοί, κάτι που δεν το περίμενα».

Ενώ μίλησε και για το lockdown: «Είναι λυπηρό τώρα με τον κορονοϊό. Πρέπει να στέλνουμε μήνυμα και να λάβουμε άδεια για να βγούμε, αλλά συνεχίζει το πρωτάθλημα. Είναι διαφορετικό για εμένα που ήμουν στην Σουηδία κατά τη διάρκεια του κορονοϊού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ