Ομιλία στους παίκτες της ΑΕΚ για τον Μάνταλο

Ομιλία στους παίκτες της ΑΕΚ για τον Μάνταλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους παίκτες του για τη νίκη επί του Πανιωνίου, το γκολ του Αραούχο, αλλά και τον τραυματισμό του Μάνταλου.

Παρά τη νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη και την επιστροφή της Ένωσης στις επιτυχίες, το κλίμα στα Σπάτα ήταν βαρύ. Και αυτό διότι ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου, επισκίασε τα πάντα. Σε αυτό το κλίμα ήταν και η ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες του, πριν την προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως «από την πρώτη στιγμή δείξατε πως θέλατε τη νίκη και δεν φεύγατε από το γήπεδο, με τους τρεις βαθμούς». Ενώ έκανε και ξεχωριστή αναφορά στον Αραούχο και στο γκολ του, λέγοντας πως ο Αργεντινός φορ είναι ένας παίκτης που όλοι ξέρουν τι μπορεί να δώσει και βρήκε αυτό που έλειπε, για να συνεχίσει ακόμα καλύτερα.

Φυσικά από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πέτρος Μάνταλος. Παρότι δεν ήταν στα Σπάτα. Ο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες του πως θα πρέπει να κάνουν ότι είπαν στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, παίζοντας δηλαδή από εδώ και πέρα και για τον Μάνταλο. Δίνοντας όλοι το 110%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ