Εξομολόγηση Μπέντνερ : «Είχα εθιστεί στον τζόγο, σε μία βραδιά έχασα 400.000 λίρες»

Εξομολόγηση Μπέντνερ : «Είχα εθιστεί στον τζόγο, σε μία βραδιά έχασα 400.000 λίρες»

Ο Δανός επιθετικός μίλησε για τις στιγμές που ο τζόγος είχε γίνει εθισμός του και την ημέρα που κατάλαβε ότι πρέπει να σταματήσει.

Ο Νίκλας Μπέντνερ μπορεί να μην έκανε την καριέρα που όλοι περίμεναν, ωστόσο πέρασε μία οκταετία στην Άρσεναλ ενώ, παράλληλα φόρεσε την φανέλα των Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ και Σάντερλαντ. Ο Δανός επιθετικός αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε ηλικία μόλις 31 ετών στις αρχές του χρόνου.

Ο ίδιος, έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον εθισμό του στον τζόγο. Ο διεθνής φορ παραδέχθηκε πως υπήρχαν στιγμές που δεν έλεγχε τον εαυτό του, ωστόσο υπήρξε μία βραδιά, που κατάλαβε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.

Αναλυτικά είπε: «Κάποιες στιγμές θα μπορούσε να φανεί σαν εθισμός. Εγώ πάντα ένιωθα ότι το είχα υπό έλεγχο, αλλά εκείνη η νύχτα ήταν που τα άλλαξε όλα. Δεν ήθελα να ζω έτσι. Όταν είχα πολλούς τραυματισμούς δεν μπορούσα να βρω εκείνο το συναρπαστικό συναίσθημα του να παίζεις μπροστά σε 60.000 ανθρώπους.

Η μόνη στιγμή που μπορούσα να έχω αυτό αίσθημα ανταγωνισμού ήταν όταν ήμουν στο καζίνο. Όσο μεγαλύτερο ήταν το ποσό που διακυβεύονταν τόσο μεγαλύτερη ήταν και η αδρεναλίνη. Σε μία βραδιά έχανα 400.000 λίρες, αλλά στο τέλος κατάφερα να κερδίσω πίσω τα περισσότερα και τελικά έχασα 20.000.

Ένιωθα άσχημα, αλλά όταν επέστρεψα στο σπίτι ήξερα ότι οι βραδιές του μεγάλου τζογαρίσματος έχουν τελειώσει. Δεν ήθελα να γίνω ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχασε όλα τα λεφτά του και δεν χρησιμοποίησε το μυαλό του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ