Τσέφεριν για Μαραντόνα : «Μία από τις μεγαλύτερες και πιο εμβληματικές προσωπικότητες στον κόσμο» (pic)

Τσέφεριν για Μαραντόνα : «Μία από τις μεγαλύτερες και πιο εμβληματικές προσωπικότητες στον κόσμο» (pic)

Το «αντίο» του προέδρου της UEFA στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, να αποχαιρετά τον Θρυλικό Αργεντινό.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Ντιεγκίτο έκανε δήλωση η οποία ανέβηκε στα social media της UEFA και αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον… Θεό του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Είμαι βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, μιας από τις μεγαλύτερες και πιο εμβληματικές προσωπικότητες στον κόσμο. Πέτυχε το μεγαλείο ως ένας θαυμάσιος ποδοσφαιριστής με μια ιδιοφυΐα και ένα μοναδικό χάρισμα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ήρωας στην πατρίδα του, την Αργεντινή με τον οποίο απήλαυσε τη δόξα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και έγινε ένα αιώνιο είδωλο για τους υποστηρικτές της Νάπολι, που δεν θα ξεχάσει ποτέ τις επιτυχίες που έφερε στο σύλλογο κατά τη διάρκεια της αξέχαστης εποχής του στην Ιταλία.

Θα μείνει στην ιστορία ως κάποιος που άναψε τη σπίθα στο ποδόσφαιρο και έδωσε χαρά στους οπαδούς νέους και ηλικιωμένους με τη λαμπρότητα και τις δεξιότητές του. Έχω δώσει οδηγίες στην UEFA να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο στους αγώνες αυτής της εβδομάδας», ανέφερε ο Τσέφεριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ