Γερμανία – Ελλάδα 6-0

Γερμανία – Ελλάδα 6-0

Η Εθνική Γυναικών γνώρισε τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 6-0 από τη Γερμανία για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2022.

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2022 καθώς γνώρισε τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 6-0 από τη Γερμανία για την 8η και τελευταία αγωνιστική.

Η «γαλανόλευκη» δεν προπονήθηκε πριν από τον αγώνα καθώς η τελευταία φορά που πάτησε στο γήπεδο ήταν πριν από την επιβολή του lockdown. Αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο καθώς το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 4-0 για τις Γερμανίδες με το γκολ της Χέγκερινγκ (17′) και το χατ-τρικ της Φράιγκανγκ (21′, 39′, 45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες παρέμεναν αδύναμες και η Γερμανία το εκμεταλλεύτηκε. Στο 72′ έφτασε στο 5-0 με την Ντάλμαν και είκοσι λεπτά αργότερα η Κρούμπιγκελ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Ως εκ τούτου, η Εθνική ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς ύστερα από 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες σε 8 αγώνες.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Βος-Τέκλενμπουργκ): Φρομς, Μάιερ, Χέγκερινγκ (46′ Έμπερντορφ), Λάτβεϊν, Ράουχ, Μάγκουλ (62′ Λέουπολτζ), Ντάλμαν, Μαροζάν, Ντάμπριτζ (61′ Κνάακ), Μπιλ (46′ Κρούμπιγκελ), Φράιγκανγκ (77′ Σίλερ)

ΕΛΛΑΔΑ (Κυριαζής): Γαβριηλίδου, Μίτκου, Σιδηρά (83′ Σπυριδωνιάδου), Νέφρου, Γεωργίου, Μάρκου, Στράντζαλη (46′ Χατζηγιαννίδου), Κακαμπούκη, Μωραΐτου (67′ Χαμαλίδου), Γεωργαντζή (46′ Κοκοβιάδου), Βάρδαλη (67′ Πούλιου)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ