Ο «καυτός» Ονουάτσου απειλεί τον Λεβαντόφσκι (pic & vid)

Ο «καυτός» Ονουάτσου απειλεί τον Λεβαντόφσκι (pic & vid)

Ο επιθετικός της Γκενκ δείχνει να μην αστειεύεται και είναι έτοιμος να «χτυπήσει» την κυριαρχία του Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι...

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης. Ο Πολωνός στράικερ μπορεί να βλέπει τον Έρλινγκ Χάαλαντ να προσπαθεί να τον κατεβάσει από την πρώτη θέση των σκόρερ και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ζει την δεύτερη νιότη, όμως ο πραγματικός αντίπαλος του διεθνή άσου, είναι άλλος.

Ο λόγος για τον Πολ Ονουάτσου. Ο 26χρονος φορ της Γκενκ είναι η αποκάλυψη του φετινού πρωταθλήματος στο Βέλγιο, καθώς σκοράρει ασταμάτητα. Ο Νιγηριανός άσος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το έδειξε στην ευρεία νίκη της Γκενκ κόντρα στην Σερκλ Μπριζ (5-1), όπου βρήκε δύο φορές δίχτυα.

Έτσι, έφτασε τα 12 τέρματα σε 13 συμμετοχές και παράλληλα, ισοφάρισε τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή των σκόρερ της Ευρώπης. Να θυμίσουμε πως ο Ονουάτσου αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 με έξι εκατ. ευρώ από την Μίντιλαντ, ωστόσο στην πρώτη του χρονιά στο Βέλγιο δεν είχε καλά νούμερα.

Συνολικά, έπαιξε σε 29 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μόλις 10 φορές. Φέτος, ήδη έχει ξεπεράσει τα περσινά στατιστικά του και είναι έτοιμος να κάνει την διαφορά στην Ευρώπη. Τέλος, ο πανύψηλος φορ (2,01 μ.) έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον πολλών ποδοσφαιρικών ομάδων και ο Γενάρης φαίνεται πως θα είναι «καυτός» για τον ίδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ