Που μοιράζουν εκατό χιλιάρικα για μια νίκη;

Που μοιράζουν εκατό χιλιάρικα για μια νίκη;

Παιδιά της πιάτσας σε αναζήτηση υποστήριξης εντός γηπέδου σε μια ιστορία χειμερινής νυχτός.

Όχι εδώ. Μακριά. Μην επιμένεις. Σίγουρα μακριά. Αυτά μπορεί να γίνονται, αν γίνονται, κάπου αλλού. Δεν γίνονται όμως στην Ελλάδα.

Και φυσικά δεν γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον θεματοφύλακα της ηθικής. Άλλωστε και να σου περνούσε μια στιγμή από το μυαλό θα έπρεπε αυτομάτως να προσγειωθείς στη πραγματικότητα: ζούμε στα χρόνια της «Εξυγίανσης», που καλοί άνθρωποι έβαλαν το «εγώ» κάτω από το «εμείς» και ήρθαν να φέρουν πίσω τις Κυριακές μας.

Είναι ποτέ δυνατόν, αυτοί οι άνθρωποι, να επιτρέψουν τέτοιες παρασπονδίες; Τέτοιες ιστορίες για αγρίους που αγγίζουν τα όρια επιστημονικής φαντασίας; Το αποκλείω.

Επειδή όμως ξεκίνησα να σου πω μια ιστορία θα το πάω ως τέλος. Έστω και αν δεν πιστεύω λέξη. Διότι επαναλαμβάνω: Η φήμη που κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες αποκλείεται να αφορά τα δικά μας.

Για κάπου αλλού θα λένε.

Και κάποιους άλλους θα «καίει». Αν έχει δόση αλήθειας. Γιατί θα τους κάψει και θα τους ζεματίσει. Ειδικά αν υπάρχουν αποδείξεις. Διευθύνσεις και… τηλέφωνα.

Υπάρχει λέει μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα πραγματικό ντέρμπι μιας πόλης που είναι χωρισμένη στα δύο.
Και αυτό το ντέρμπι έχει ξεκινήσει από νωρίς. Δίχως μπάλα. Με… κινητά τηλέφωνα. Και με «φίλους» να προσπαθούν να προσεγγίσουν «φίλους».

Ναι, πληθυντικός. Δύο-τρείς. Τέτοιο πράγμα.

Τι θέλουν να τους πουν από το τηλέφωνο; Ότι ίσως αυτό είναι το τυχερό τους Σαββατοκύριακο. Και πως αν… προκαλέσουν την τύχη τους μπορεί να βρεθούν με «μποναμά» στα χέρια: Ας πούμε εκατό χιλιάρικα ο καθένας.

Πως να προκαλέσουν την τύχη τους; Ποιος ξέρει. Ίσως να πρέπει να παίξουν… ΤΖΟΚΕΡ. Ίσως να αγοράσουν λαχείο. Ίσως πάλι να πρέπει να παίξουν τον… παπά. Ξέρεις «εδώ παπάς, εκεί παπάς».

Οι συγκεκριμένοι βέβαια δεν έχουν τέτοια διάθεση. Δεν τους αρέσουν τα παιχνίδια. Και σου το λέω με σιγουριά διότι σύμφωνα πάντα με τη φήμη δεν είναι ότι το ξέκοψαν απλά. Είναι ότι ενημέρωσαν και όλας αναλυτικά για αυτό το… χτύπημα στη πλάτη από την «τύχη».

Και φαντάσου λέει να είχαν το «βίτσιο» να έχουν καταγράψει και όλας τίποτα συνομιλίες; Εκεί να δεις ομορφιές.

Τέλος πάντων. Το θέμα έχει φτάσει ψηλά. Πολύ ψηλά. Και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε.

Όσο για το «ποιος» και το «γιατί»; Σου ξαναλέω πως εγώ δεν το πιστεύω.

Είναι αλήθεια όμως το ντέρμπι μιας πόλης είναι προ των πυλών: Αύριο το απόγευμα στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ρε μπας και τελικά το Μάντσεστερ να έχει τέτοιες λέρες;

Φουσκωτά πρωτοπαλίκαρα που πλησιάζουν ποδοσφαιριστές κα μοιράζουν τσουβάλι με χιλιάρικα;

Ειδικά ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει και στην ομάδα τους;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ