Εθνικός – Προοδευτική : Έπεσε άγριο ξύλο (vid-pics)

Εθνικός – Προοδευτική : Έπεσε άγριο ξύλο (vid-pics)

Σοβαρά επεισόδια σημάδεψαν το ματς, καθώς λίγο μετά το γκολ των γηπεδούχων, στις κερκίδες επικράτησε ροντέο! Μπουνιές, κλωτσιές και τραυματισμοί, αναίσθητος και με φορείο αποχώρησε ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων.

Το… έλα να δεις έγινε στο ματς Εθνικός – Προοδευτική για την 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 1-0. Σοβαρά επεισόδια αμαύρωσαν την αναμέτρηση, καθώς στις κερκίδες είχαμε… γροθοπατινάδα, τραυματισμούς, καθώς επίσης χρήση χημικών και κρότου λάμψης από την αστυνομία! Αναίσθητος και με φορείο αποχώρησε ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων.

Τα έκτροπα άρχισαν λίγο μετά το γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι (κάπου στο 72ο λεπτό) και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ξεκίνησαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Η Αστυνομία, θέλοντας να αποθαρρύνει τους οπαδούς, άρχισε να κάνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και λίγα λεπτά αργότερα η κατάσταση ηρέμησε και το παιχνίδι άρχισε και πάλι.

Προοδευτική: «Χτύπησαν τον γενικό αρχηγό μας»
Πάντως, όπως αναφέρει η ομάδα της Προοδευτικής στον λογαριασμό της στο Facebook, σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας τους και τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Από τις συμπλοκές σύμφωνα με τους βυσσινί τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός της, Βαγγέλης Ντάγκας, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το σχόλιο της Προοδευτικής
«Οι σκεψεις μας μαζί σου…
Γρήγορα και πάλι διπλά στους δικούς σου ανθρώπους και στην ομάδα της καρδιάς σου.
Όσο για τα άλλα θα τοποθετηθούμε αργότερα…
Ντροπή και μόνο ντροπή!!!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ