Καταγγέλλουν στη FIFA τη διοίκηση Βαγγέλη Γραμμένου!

Καταγγέλλουν στη FIFA τη διοίκηση Βαγγέλη Γραμμένου!

Κρίσιμες ώρες στην ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου και πληροφορίες για άφιξη της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, με επικεφαλής τον Αυστριακό Χούμπελ

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των 28 ποδοσφαιρικών ενώσεων και των εννέα ΠΑΕ, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ψήφισε τη διοίκηση Γραμμένου στις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ. Αφορμή δεν είναι άλλη από τη ματαίωση της προγραμματισμένης για τη Δευτέρα έκτακτης Γ.Σ. της ΕΠΟ, με θέμα την απόσυρση της παράστασης της πολιτικής αγωγής της ομοσπονδίας στη δίκη για την «Κάρτα Υγείας».

Λειτουργώντας κάτω από μεγάλη πίεση (Κράμερ εναντίον Κράμερ στην Oμοσπονδία), η ΕΠΟ σύρθηκε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (που έχει τον χαρακτήρα μίνι Δ.Σ.) και με απόφασή της ζήτησε από το σωματείο «Αμαζόνες Κορινθίας 2013» να παραιτηθεί εντός πέντε ημερών από την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, διαφορετικά μετά από πέντε μέρες θα προχωρήσει στη διαγραφή του.

Όμως, η… ιστορία έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» κάποιες ποδοσφαιρικές ενώσεις κάνουν λόγο για «μεθόδευση» (σ.σ. σε αυτό να σημειώσουμε ότι ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος ήθελε τη ΓΣ επειδή φοβόταν τις νομικές συνέπειες σε περίπτωση απόφασης για απόσυρση της παράστασης της πολιτικής αγωγής από τη δίκη για την «Κάρτα Υγείας») και είναι έτοιμες να καταγγείλουν τη διοίκηση της ΕΠΟ στην FIFA.

«Η Παγκόσμια Ομοσπονδία υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει η κανονικότητα, όμως εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η Ομοσπονδία από τη στιγμή που με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια ματαιώνονται οι εργασίες του κορυφαίου οργάνου της που είναι η Γενική Συνέλευση», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Παράλληλα και η ίδια η FIFA έχει πληροφορηθεί τη δικαστική παρέμβαση κατά της διεξαγωγής της έκτακτης ΓΣ. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, εντός των επόμενων ημερών (μπορεί και ωρών) αναμένεται να καταφθάσει στο Πάρκο Γουδί η Επιτροπή Παρακολούθησης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, επικεφαλής της οποίας είναι ο Αυστριακός Χέμπερτ Χούμπελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ