Ένας 22χρονος αγοράζει τη Σάντερλαντ

Ένας 22χρονος αγοράζει τη Σάντερλαντ

Ο Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ είναι μόλις 22 χρονών. Και αν η πώληση της Σάντερλαντ εγκριθεί, τότε θα γίνει ο νεότερος ιδιοκτήτης ομάδας στην Αγγλία.

Η ιστορική Σάντερλαντ, άλλοτε ομάδα της Premier League, με κοινό που είναι από τα πιο πιστά στην Αγγλία, έχει… ξεπέσει στη League 1. Με πολλά οικονομικά προβλήματα και με κακή διαχείριση, η Σάντερλαντ δεν μπορεί να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και όλοι αναζητούν τη διάδοχη κατάσταση στη διοίκηση που θα βγάλει την ομάδα από το τέλμα.

Αυτή η νέα τάξη πραγμάτων είναι πιθανό να ανακυρήξει τον Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς ως τον νεότερο ιδιοκτήτη ομάδας σε ολόκληρη την Αγγλία. Είναι μόλις 22 ετών. Και προέρχεται από οικογένεια που έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο.

Ο πατέρας του υπήρξε ιδιοκτήτης της Μαρσέιγ, αλλά και της Adidas. Ο 22χρονος Λουί-Ντρεϊφίς έχει… κολλήσει το μικρόβιο και ηγείται ενός επιχειρηματικού fund το οποίο συμφώνησε να αγοράσει το 80% των μετοχών της Σάντερλαντ.

Το οικονομικό αντίτιμο της συμφωνίας δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε υπάρχει ακόμα έγκριση από την αγγλική ομοσπονδία. Ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό αποτελεί θέμα χρόνου, η μεταβίβαση θα εγκριθεί και η Σάντερλαντ θα αλλάξει χέρια με στόχο να επιστρέψει στην… κανονικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ