Τελικά ο Δώνης χαιρέτησε τους παίκτες της Μακάμπι

Τελικά ο Δώνης χαιρέτησε τους παίκτες της Μακάμπι

Τα γυρίζουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, γράφοντας πως ο Δώνης πήγε και χαιρέτησε τους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Άλλα γράφουν τη μία μέρα, άλλα την επόμενη τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφορικά με τον Γιώργο Δώνη και τον τρόπο που έφυγε από το Ισραήλ. Χθες ένα σάιτ της χώρας έγραψε πως ο Δώνης έφυγε χωρίς να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές, λόγω κακών σχέσεων που είχε μαζί τους, όμως η αλήθεια φαίνεται πως είναι διαφορετική.

Ο Δώνης δεν πήγε να χαιρετήσει τους παίκτες λόγω αγώνα που είχαν, αλλά το έκανε σήμερα και μίλησε μαζί τους από κοντά. Αναλυτικά όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα στο Ισραήλ.

«Δύο ημέρες αφότου απολύθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε τηλεφωνική κλήση που έλαβε από τον Μιτ Γκόλνταχαρ, σήμερα το πρωί (Παρασκευή) ο Γιώργος Δώνης έφτασε για την προπόνηση της ομάδας για να αποχαιρετήσει τους παίκτες. Όπως αναφέρθηκε χθες το βράδυ, ο Έλληνας δεν ήρθε στο Kiryat Shalom χθες το πρωί, αλλά μόνο οι βοηθοί του, και αυτό επειδή ένιωθε ότι δεν ήταν σωστό για αυτόν και τους παίκτες να πραγματοποιήσουν μια τέτοια συνάντηση το πρωί ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού.

Σήμερα ο απερχόμενος προπονητής έφτασε στο Kiryat Shalom, είχε μια σύντομη συνομιλία με όλους τους παίκτες και επίσης αφιέρωσε σχεδόν λίγα λόγια σε σχεδόν κάθε έναν από αυτούς. Μεταξύ άλλων, ο Δώνης ευχαρίστησε τους παίκτες για το μικρό χρονικό διάστημα που συνεργάστηκαν, επανέλαβε το επίτευγμα που είχαν επιτύχει στην Ευρώπη και τους εύχεται επιτυχία στο πρωτάθλημα και αργότερα στη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ