«Φεύγει ο Τσούμιτς από τη Χιχόν»

«Φεύγει ο Τσούμιτς από τη Χιχόν»

Δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο Νίκολα Τσούμιτς αναμένεται να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ Χιχόν αφού δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στη Σπόρτινγκ Χιχόν τον Νίκολα Τσούμιτς το καλοκαίρι ωστόσο όπως φαίνεται ο νεαρός άσος δεν θα… ξεχειμωνιάσει στον ισπανικό σύλλογο.

Αυτό γιατί όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «elgoldigital.com» ο Τσούμιτς ζήτησε να αποχωρήσει άμεσα από τη Χιχόν αφού δεν έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε. Ήδη η Χιχόν ψάχνεται για ενίσχυση στη θέση του αφού είναι κοντά στην απόκτηση του Βίκτορ Μογέχο που αγωνιζόταν ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Χετάφε.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Τσούμιτς δεν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό αλλά θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός με πιθανότερο προορισμό τον Ερυθρό Αστέρα. Θυμίζουμε ότι οι Σέρβοι παρουσίαζαν χθες τους Πειραιώτες έτοιμους να αποκτήσουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας, τον Νιέγκος Πέτροβιτς από τον Αστέρα και να δώσουν ως αντάλλαγμα εκτός από χρήματα και τον Τσούμιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ