Ρεάλ Μαδρίτης – Μπιλμπάο 1-2: Στον τελικό του Σούπερ Καπ οι Βάσκοι

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπιλμπάο 1-2: Στον τελικό του Σούπερ Καπ οι Βάσκοι

Η Μπιλμπάο προηγήθηκε με 2-0, ο Μπενζεμά μείωσε, η Ρεάλ πίεσε αλλά οι Βάσκοι κατάφεραν να σταθούν όρθιοι και θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ακόμα μια μεγάλη πρόκριση για την Μπιλμπάο. Μετά τον τελικό Κυπέλλου του 2020 (δεν έχει διεξαχθεί ακόμα), οι Βάσκοι θα διεκδικήσουν και το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η Αθλέτικ επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάλαγα όπου και διεξήχθη το ματς και στον τελικό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

H Μπιλμπάο ήταν καταπληκτική στο πρώτο ημίχρονο και παίζοντας τακτικά άψογα κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 18′ ο Ραούλ Γκαρσία έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βάσκους και στο 38′ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2-0.

Η Ρεάλ πίεσε ασφυκτικά στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να βρει το γκολ που την έβαλε εκ νέου στο παιχνίδι στο 73′ με τον Καρίμ Μπενζεμά αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να φτάσει και σε ένα δεύτερο και να στείλει το ματς στην παράταση.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Βάσκους να πανηγυρίζουν σαν τρελοί και αφήνει τον Ζιντάν εκ νέου σε αφόρητη πίεση.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Μεντί, Βαράν (46’ Βαράν), Βάσκεθ, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς (67’ Βαλβέρδε), Μπενζεμά (87’ Μαριάνο Ντίας), Αζάρ (67’ Βινίσιους), Ασένσιο

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Κάπα (68’ Λέκουε), ΟυνάιΝούνιεθ, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (78’ Βιγιαλίμπρε), Βενσεδόρ (68’ Βέσγα), ΝτάνιΓκαρσία, ΝτεΜάρκος, Μουνιαΐν (70’ Μπερενγκέρ), ΡαούλΓκαρσία (78’ Μοθίγιο), Ουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ