Προπονητής χρησιμοποιεί τον γιο του και ο πρόεδρος τον… έκραξε δημόσια

Προπονητής χρησιμοποιεί τον γιο του και ο πρόεδρος τον… έκραξε δημόσια

Στην Μποσοτσάνι της Ρουμανίας ο πρόεδρος κατηγορεί τον προπονητή που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον γιο του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν προπονητή να παίρνει τον γιο του στην ομάδα την οποία προπονεί. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν πρόεδρο να… κράζει δημόσια τον προπονητή για την επιλογή του αυτή.

Συνέβη στη Ρουμανία, όταν ο πρόεδρος της Μποσοτσάνι, Βαλέριου Ιφτίμε, μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Ιάσι έκανε δηλώσεις και τα έβαλε με τον προπονητή της ομάδας, Μάριους Κροϊτόρου, γιατί συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον γιο του, Νταβίντ Κροϊτόρο, τον οποίο και θεωρεί ανεπαρκή για την ομάδα.

«Ήμασταν καλύτεροι, αλλά είχαμε ένα… κενό. Ο γιος του προπονητή μας θεωρώ πως δεν έχει θέση στην ομάδα μας. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να τα καταφέρουν πολύ καλύτερα από εκείνον. Του έχω πει την άποψή μου για τον γιο του, αλλά συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί και έχει μουλαρώσει.

Όλοι έχουν την ίδια άποψη με μένα, αλλά ο προπονητής αποφασίζει και έχει άλλη γνώμη. Θεωρώ πως έχουμε καλύτερους παίκτες στη θέση του. Σήμερα ήταν σαν να παίζαμε με δέκα με τον Νταβίντ. Ευτυχώς τον αντικατέστησε στο 26’ και άλλαξε το παιχνίδι», τόνισε ο ιδιοκτήτης της Μποτοσάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ