Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 3-2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 3-2

Σε μία απίθανη ματσάρα στο «Όλντ Τράφορντ», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έδωσαν ένα... κανονικό ντέρμπι, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν μία σπουδαία νίκη (3-2) και πρόκριση στους «16» του FA Cup, χάρη στην τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες!

Μία ονειρική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μεγάλα πράγματα! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν οι νικητές του μεγάλου ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ» κόντρα στη Λίβερπουλ, επικρατώντας με 3-2, χάρη στην απίθανη εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες!

Σε έναν αγώνα που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση το ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας για την Premier League, οι δύο ομάδες έδωσαν θέαμα και γκολ στο φίλαθλο κοινό, με την ομάδα του Σόλσκιερ να πανηγυρίζει στο τέλος την πρόκριση για τους «16» του FA Cup!

Δύο γκολ ο Σαλάχ για τη Λίβερπουλ, γκολ και ασίστ ο Ράσφορντ για την Γιουνάιτεντ και μαγεία… Μπρούνο!

Προβάδισμα για τη Λίβερπουλ… άμεση απάντηση από τη Γιουνάιτεντ!

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι δύο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους… Μόλις στο 18ο λεπτό, ο Μο Σαλάχ ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το προβάδισμα στη Λίβερπουλ, με τον Αιγύπτιο να δέχεται μία τρομερή κάθετη πάσα από τον Φιρμίνο και να σκοράρει με μία πανέμορφη λόμπα, γράφοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άργησε να έρθει… Οχτώ λεπτά αργότερα, ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε τον Γκρίνγουντ με μία «άρρωστη» μπαλιά, με τον νεαρό επιθετικό να σκοράρει και να φέρνει στα ίσα και πάλι το ματς!

Άλλαξαν ρόλους Ράσφορντ και Γκρίνγουντ… ισοφάρισε ο Σαλάχ

Ίδια εικόνα είχε και το δεύτερο μέρος… Ράσφορντ και Γκρίνγουντ άλλαξαν ρόλους, με τον δεύτερο να «σερβίρει» και τον πρώτο να «εκτελεί», φέρνοντας έτσι «τούμπα» το ματς για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που πήρε προβάδισμα με 2-1!

Άμεση ωστόσο ήταν και η απάντηση της Λίβερπουλ αυτή τη φορά. Ο Μίλνερ άφησε υπέροχα την μπάλα να περάσει και ο Σαλάχ ευστόχησε από τη μικρή περιοχή, ισοφαρίζοντας στο 58ο λεπτό!

Μπρούνο ο… λυτρωτής!

Στο 66ο λεπτό, ο Σόλσκιερ έκανε την κίνηση ματ, βάζοντας στο γήπεδο τον Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως δεν είναι ένας παίκτης της σειράς… Με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ, ο Φερνάντες έγραψε το τελικό 3-2, χαρίζοντας έτσι τη μεγάλη πρόκριση για τους «16» του FA Cup στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει!

ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χέντερσον, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Γουάν Μπισάκα, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Φαν ντε Μπεκ (66’ Μπρούνο Φερνάντες), Γκρίνγουντ, Ράσφορντ (87’ Μαρσιάλ), Καβάνι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρ.Ουίλιαμς, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον, Τιάγκο (85’ Σακιρί), Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ (62’ Μανέ), Τζόουνς, Σαλάχ, Φιρμίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ