Ίντερ – Μίλαν 2-1

Ίντερ – Μίλαν 2-1

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας για την Ίντερ που χάρη σε γκολ του Έρικσεν στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε με 2-1 της Μίλαν και την άφησε εκτός συνέχειας. Αποβλήθηκε ο Ζλάταν που είχε κάνει νωρίτερα το 0-1, πριν ισοφαρίσει με πέναλτι ο Λουκάκου.

Αυτή η ντερμπάρα τα είχε όλα! Ίντερ και Μίλαν πάλεψαν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας σε ένα ματς με πολλή ένταση, πάθος, αποβολή και ανατροπή στο φινάλε για τους «νερατζούρι» που επικράτησαν με 2-1 και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Γιουβέντους ή Σπαλ.

Η Μίλαν προηγήθηκε με τον Ζλάταν ο οποίος είχε άγρια κόντρα με τον Λουκάκου στο φινάλε του πρώτου μέρους, στο δεύτερο αποβλήθηκε τελικά με δεύτερη κίτρινη και η Ίντερ γύρισε το ματς χάρη σε ένα πέναλτι του Βέλγου επιθετικού και ένα απευθείας φάουλ του Έρικσεν.

Στο 31′ ο Ιμπραΐμοβιτς με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταταρουσάνου για το 0-1 και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους κόντεψε να έρθει στα χέρια με τον Λουκάκου αναγκάζοντας τον διαιτητή να σφυρίξει νωρίτερα τη λήξη.

Στο 58ο λεπτό ο διαιτητής Βαλέρι απέβαλλε τον Ζλάταν με 2η κίτρινη για πάτημα στον Κολάροβ και στο 70’ η Ίντερ κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μπαρέλα από τον Λεάο. Ο Λουκάκου το εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα είχε και αλλαγή διαιτητή το ντέρμπι αφού ο Βαλέρι ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και στη θέση του πέρασε ο Κίφι.

Η Ίντερ με παίκτη παραπάνω πίεσε πολύ, ο Ταταρουσάνου κράτησε όσο μπόρεσα αλλά μέχρι το έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε ο Έρισκεν που πέρασε νωρίτερα ως αλλαγή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρουμάνου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και την Ίντερ στα ημιτελικά.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Νταρμιάν (46’ Χακίμι), Κολάροβ (90+2’ Γιανγκ), τε Φράι, Σκρίνιαρ, Βιδάλ, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς (88’ Έρικσεν), Σάντσες, Μπαρέλα, Λουκάκου

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Κίερ (19’ Τομόρι), Ρομανιόλι, Ερναντές, Μεϊτέ, Νταλότ Κεσί, Σελεμέκερς (85’ Καστιγιέχο), Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο (85’ Κρούνιτς), Μπραΐμ Ντίαθ (60’ Ρέμπιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ