Αταλάντα – Λάτσιο 3-2

Αταλάντα – Λάτσιο 3-2

Σε ένα ματς που τα είχε κυριολεκτικά όλα, η Αταλάντα κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και να πάρει μία σπουδαία νίκη (3-2) και πρόκριση απέναντι στη Λάτσιο, εξασφαλίζοντας μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Έτοιμη να διεκδικήσει κούπα φαίνεται πως είναι η φοβερή και τρομερή Αταλάντα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι! Η Αταλάντα κατάφερε να πάρει μία σπουδαία πρόκριση σε ένα τρομερό ματς απέναντι στη Λάτσιο, με την «Ντέα» να επιστρέφει από το 2-1 των φιλοξενούμενων στο 34ο λεπτό και να το κάνει σε 3-2, «κλειδώνοντας» μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα βρει μία εκ των Νάπολι και Σπέτσια!

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκαν για να ανοίξει το σκορ στο παιχνίδι. Ο Μπεράτ Τζιμσίτι ήταν αυτός που έδωσε νωρίς κεφάλι στο σκορ στην Αταλάντα, με τον Αλβανό κεντρικό αμυντικό να κερδίζει τους πάντες στον αέρα και να γράφει το 1-0.

Άμεση ήταν η απάντηση της Λάτσιο ωστόσο! Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατσέρμπι βρήκε μόνο του τον Βεντάτ Μουρίκι και εκείνος εκτέλεσε άψογα τον Γκολίνι, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως θα έμπαιναν και άλλα γκολ, όπως και έγινε…

Στο 34ο λεπτό η Λάτσιο κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω, με τον Ατσέρμπι να γίνεται σε εκτελεστής από δημιουργός και να γράφει το 2-1 για την ομάδα του Ιντζάγκι! Τρία λεπτά αργότερα ωστόσο, ήταν η σειρά της Αταλάντα να σκοράρει. Ο Μαλινόφσκι εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή πάσα του Μουριέλ και με ένα πανέμορφο πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 53′ η Αταλάντα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Παλομίνο αποβλήθηκε. Μία εξέλιξη που στα χαρτιά… έβαζε τη Λάτσιο σε θέση ισχύος… Κι όμως η Αταλάντα ήταν αυτή που σκόραρε, μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα! Η Αταλάντα έκανε ανατροπή στην ανατροπή, με τον Μίραντσουκ να γράφει το 3-2 για την ομάδα του Γκασπερίνι.

Το τελικό αποτέλεσμα έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με την Αταλάντα να παίρνει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα βρει μία εκ των Νάπολι και Σπέτσια!

ΑΤΑΛΑΝΤΑ:  Γκολίνι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Ρομέρο, Γκόζενς, Μέλε (88’ Καλντάρα), Φρόιλερ, Μαλινόβσκι (59’ Σαπάτα), Μίραντσουκ (59’ Ντε Ρόουν), Πεσίνα, Μουριέλ (63’ Τολόι)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Ακπρό, Εσκαλάντε (62’ Κορέα), Πάτρικ (46’ Παρόλο), Χουντ (71’ Ιμόμπιλε), Περέιρα (81’ Λούλιτς), Σάβιτς, Φαρές (46’ Λατσάρι), Μουρίκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ