Μπιλμπάο – Λεβάντε 1-1

Μπιλμπάο – Λεβάντε 1-1

Μπιλμπάο και Λεβάντε ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τους φιλοξενούμενους να αποκτούν ένα μικρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μπιλμπάο και Λεβάντε στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1 στο «Σαν Μαμές» και τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα μικρό αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί και ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας αφού οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Στη μοναδική της καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, η Λεβάντε ευτύχισε να ανοίξει το σκορ. Στο 26′ ο Ντε Φρούτος έκανε τη σέντρα για τον Μελέρο που με τη δεύτερη σκόραρε για το 0-1.

Η Μπιλμπάο απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φέρει το ματς στο ίσια όταν στο 58′ ο Ινίγο Μαρτίνεθ έκανε το 1-1 με κεφαλιά από κόρνερ του Μουνιαΐν. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Λεβάντε μπορεί να ελπίζει ότι θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό.

Μπιλμπάο: Ουνάι Σιμόν, Κάπα (45′ Μπερενγκέρ), Γεράι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Γιούρι, Ντε Μάρκος, Ντάνι Γκαρθία (45′ Ουνάι Λόπεθ), Βενθεδόρ (45′ Βέσγα), Μουνιαΐν, Ραούλ Γκαρθία, Ινιάκι (79′ Βιγιαλίμπρε)

Λεβάντε: Καρδένα, Κόκε (54′ Σον), Ντουάρτε, Πόστιγο, Κλερ, Μελέρο (54′ Μάλσα), Ραντόγια, Ντε Φρούτος (68′ Ροτσίνα), Μπάρντι (81′ Ρούμπεν Βέθο), Μοράλες, Ρόγερ (68′ Ντάνι Γκόμεθ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ