Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι : 0-1

Μπάρνσλεϊ – Τσέλσι : 0-1

Η Τσέλσι δεν χρειάστηκε να πατήσει το γκάζι κόντρα στην Μπάρνσλεϊ και με ένα γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του FA Cup όπου θα βρει μπροστά της τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αποστολή εξετελέσθη για την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ, η οποία δε χρειάστηκε να ανεβάσει ταχύτητες, φτάνοντας εύκολα στην πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup όπου θα βρει τη Σέφιλντ. Οι «μπλε» δεν δυσκολεύτηκαν στην έδρα της Μπάρνσλεϊ, με το γκολ του Τάμι Έιμπραχαμ στο δεύτερο ημίχρονο να κάνει τη δουλειά και την Τσέλσι να επικρατεί εν τέλει με 1-0.

Η Τσέλσι μπήκε προσεκτικά και χωρίς να πιέζει έντονα στην αρχή του παιχνιδιού, διαβάζοντας την αντίπαλη ομάδα αλλά και το γήπεδο το οποίο ήταν σε τραγική κατάσταση… Σιγά-σιγά, η ομάδα του Τούχελ άρχισε να παίρνει μέτρα, χωρίς ωστόσο να ανεβάζει έντονα την ταχύτητα της. Η Μπάρνσλεϊ είχε τις καλύτερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου πάντως, με τον Κέπα να σταματάει μία κεφαλιά των γηπεδούχων.

Οι «μπλε» αδικήθηκαν πάντως από τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, χτύπημα πάνω στον Έιμπραχαμ…

Ο Άγγλος επιθετικός πάντως πήρε την εκδίκηση του στο δεύτερο ημίχρονο… Από πάσα πάρε-βάλε του Ρις Τζέιμς, ο Έιμπραχαμ σκόραρε σε κενή εστία στο 64ο λεπτό και έδωσε την πρόκριση για τα προημιτελικά στην ομάδα του, όπου η Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Σέφιλντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του FA Cup:

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι

Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον

Τσέλσι – Σέφιλντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ