Μόνο Ζιντάν, Σιμεόνε, Λεμονή δεν νίκησε ο Βαλβέρδε!

Μόνο Ζιντάν, Σιμεόνε, Λεμονή δεν νίκησε ο Βαλβέρδε!

Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε στη δεύτερη φετινή της ισοπαλία και ο Λεμονής μπήκε σε ένα πολύ... κλειστό κλαμπ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν το τιμώμενο πρόσωπο το βράδυ της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ωστόσο, ο «Τσινγκούρι» δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το γήπεδο που λάτρεψε και στο οποίο λατρεύτηκε. Ενα συναίσθημα που δεν του είναι ιδίατερα γνώριμο στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Για την ακρίβεια, σε σύνολο 17 αγώνων τη φετινή χρονιά οι «μπλαουγκράνα» έχουν καταφέρει να σημειώσουν 13 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με αποτέλεσμα να είναι άνετα πρώτοι, τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όσο και στο Champions League. Επιπλέον, το σύνολο των τερμάτων υπέρ και κατά είναι ενδεικτικό της ποιότητας της Μπάρτσα, καθώς σε αυτά τα 17 παιχνίδια έχει σκοράρει 39 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 9!

Οσο για τις ομάδες που έχουν σταματήσει μέχρι στιγμής την ξέφρενη πορεία της ομαδάρας του Βαλβέρδε; Η Ρεάλ Μαδρίτης τον φιλοδώρησε με 5 γκολ στις δύο… εύκολες ήττες (3-1 και 2-0) στον τελικό του Super Cup Ισπανίας στην αρχή της χρονιάς. Στις 18/10 η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν του επέτρεψε να φύγει νικητής από το νεόκτιστο «Wanda Metropolitano» (1-1). Και μόλις την Τρίτη ο Ολυμπιακός μπλόκαρε τον Μέσι και την παρέα του.

Με λίγα λόγια, οι μοναδικοί προπονητές που κατάφεραν να μην τους κερδίσει ο Βαλβέρδε έστω σε ένα παιχνίδι έως τώρα είναι οι Ζινεντίν Ζιντάν, Ντιέγκο Σιμεόνε και… Τάκης Λεμονής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ