Ένινγκ : «Τσακωνόμουν με τον Κλοπ για την ιδανική θέση του Γκουντογκάν»

Ένινγκ : «Τσακωνόμουν με τον Κλοπ για την ιδανική θέση του Γκουντογκάν»

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, αποκάλυψε πως ερχόταν συχνά σε διαφωνία με τον Γιούργκεν Κλοπ για την θέση του Ιλκάι Γκουντογκάν, όταν τον είχε παίκτη στις ακαδημίες της Μπόχουμ.

Ο Μίκαελ Ένινγκ φαίνεται πως στο παρελθόν είχε συχνά τσακωμούς με τον Γιούργκεν Κλοπ όσον αφορά την ιδανική θέση, που έπρεπε να αγωνίζεται ο Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ο Γερμανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού μέσου, όμως λόγω της απουσίας του Κέβιν Ντε Μπρόινε αγωνίζεται ως 10άρι. Σε αυτή τη θέσει έχει εντυπωσιάσει με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, καθώς μετράει 11 γκολ σε 12 παιχνίδια.

Η διαφωνία για το πού πρέπει να παίζει ο 30χρονος είχε ξεκινήσει είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πίσω, με πρωταγωνιστές τους Ένινγκ και Κλοπ. Ο πρώην προπονητής του Άρη μιλώντας στην ιστοσελίδα «Goal» για τον Γκουντογκάν, τον οποίο είχε προπονήσει στη 2η ομάδα της Μπόχουμ, αποκάλυψε πως είχε τσακωμούς με τον μετέπειτα προπονητή του στη Ντόρτμουντ και νυν τεχνικό της Λίβερπουλ, για τη θέση που του ταιριάζει πιο πολύ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάντα έβλεπα τη φλόγα στα μάτια του. Δεν είχα αμφιβολία ότι θα πραγματοποιήσει τους στόχους του. Για μένα, ο Ιλκάι είναι καθαρό 10άρι. Τσακωνόμουν συχνά με τον Κλοπ για την ιδανική του θέση, αλλά τον έκανε έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους στον κόσμο.

Είχαμε μία ιδιαίτερη σχέση από την πρώτη στιγμή. Τον εμπιστευόμουν στο 100% και καταλάβαινε αμέσως τι ζητώ από εκείνον στο χορτάρι. Νομίζω θα του άρεσε να ακούσει πως είναι μία μίξη Τσάβι και Ινιέστα, των δύο παικτών που αγαπά περισσότερο από όλους. Ο Ιλκάι έχει αυτό το ένστικτο για το ποδόσφαιρο που δεν διδάσκεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ