Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τον έβγαλε στη σέντρα τον Μανούχο ο Κλάτενμπεργκ, θα τον βγάλει και στη... σύνταξη όπως πρέπει;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η δεύτερη ομάδα του ιδιοκτήτη της Ιντερ βάζει λουκέτο λόγω… πώλησης

Το πωλητήριο του ιδιοκτήτη της Ίντερ και στην έτερη ομάδα του, Τζιανγκσού, μοιάζει να την φέρνει στο χείλος της χρεοκοπίας.

Η δεύτερη ομάδα του ιδιοκτήτη της Ιντερ βάζει λουκέτο λόγω… πώλησης | to10.gr

Ο Ζάνγκ Τζιντόνγκ, μεγαλομέτοχος της Ίντερ, αποφάσισε να πάψει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο. Και μπορεί το πωλητήριο στην ιταλική ομάδα να έφερε ζήτηση – μεγαλύτερη προσφορά αυτή της BC Partners – ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει και με την δεύτερη ομάδα του, που βάζει λουκέτο λόγω οικονομικών προβλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του Κινέζου επιχειρηματία πως θα ασχολείται μόνο με τις κύριες δραστηριότητες της Suning, ο σύλλογος της χώρας του ξεκίνησε να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Μάλιστα η κατάσταση χειροτέρεψε όταν δεν βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής, με αποτέλεσμα η Τζιανγκσού να αποφασίσει το κλείσιμο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε την πρόθεση να χωριστούμε με τους παίκτες μας, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν τίτλους στην ομάδα και να ενωθούν με τους οπαδούς μας, δυστυχώς έχουμε μία δυσάρεστη είδηση. Από σήμερα ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Τζιανγκσού FC παύει την οποιαδήποτε λειτουργία, λόγω μη δυνατότητας κάλυψης των αλλεπάλληλων προβλημάτων της.»

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από