Ρέιντζερς : Πρωταθλήτρια Σκωτίας… και με τη βούλα, μετά από 10 χρόνια (pic & vid)

Ρέιντζερς : Πρωταθλήτρια Σκωτίας… και με τη βούλα, μετά από 10 χρόνια (pic & vid)

Η Ρέιντζερς εξασφάλισε και μαθηματικά το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από δέκα χρόνια, ύστερα από την ισοπαλία της Σέλτικ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Η Ρέιντζερ είναι και μαθηματικά πλέον πρωταθλήτρια Σκωτίας μετά από 10 χρόνια, καθώς η αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Νταντί Γιουνάιτεντ έληξε ισόπαλη χωρίς σκορ.

Ύστερα από μια δεκαετία αναμονής και ταλαιπωρίας, καθώς βρέθηκε μέχρι και στην 4η κατηγορία λόγω χρεοκοπίας, η ομάδα της Γλασκώβης κατέκτησε το πρωτάθλημα και χάρισε απίστευτη χαρά στους οπαδούς της.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ διανύει μια ονειρική σεζόν. Είναι αήττητη έως τώρα, έχοντας συγκεντρώσει 88 από τους 96 διαθέσιμους βαθμούς σε 32 αγωνιστικές με 77-9 γκολ και όντας στο +20 από τους «καθολικούς» κατάφερε να κλειδώσει το 55ο πρωτάθλημα Σκωτίας.

Η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα είχε την ευκαιρία να δώσει παράταση, καθώς την επόμενη αγωνιστική, η οποία είναι και η τελευταία της κανονικής διάρκειας, διεξάγεται το «Old Firm», όμως δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Νταντί Γιουνάιτεντ, δίνοντας τον τίτλο και μαθηματικά στους «προτεστάντες» μια ώρα αρχύτερα.

Υπενθιμίζεται πως η χρονιά δεν τελειώνει εδώ για την Ρέιντζερς, καθώς έχει μπροστά της τους αγώνες με την Σλάβια Πράγας για τη φάση των «16» του Europa League, αλλά και το Κύπελλο Σκωτίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ