Εργοτέλης: Έπαθε ρήξη, αλλά δεν «μασάει» ο Ροβίθης

Εργοτέλης: Έπαθε ρήξη, αλλά δεν «μασάει» ο Ροβίθης

Παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Μανώλης Ροβίθης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, δείχνει πως δεν το βάζει κάτω.

Η ψυχολογική υγεία των ποδοσφαιριστών είναι εύθραυστη. Όπως και η σωματική τους. Μπορούν να αλλάξουν από την μία στιγμή στην άλλη. Όπως στην περίπτωση του Μανώλη Ροβίθη.

Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε την σεζόν, όντας βασικός στα πλάνα του τεχνικού του Εργοτέλη, Τάκη Γκώνια. Όμως κάθε αρχή και δύσκολη. Ειδικά για τον 25χρονο στράικερ, ο οποίος στο πρώτο ματς της σεζόν (κόντρα στην Καλλιθέα) εκτός του ότι είδε την μπάλα στην εν λόγω αναμέτρηση να μην του κάνει το χατίρι (είχε δοκάρι), πέρασε ως αλλαγή στο 46′.

Ο Ροβίθης αισθανόταν δυνατούς πόνους στο γόνατο. Οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού. Κάτι που έκανε γνωστό και η κρητική ΠΑΕ, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος που θα μείνει στα «πιτς» ο φορ, μιας και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή για τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Θα περίμενε κανείς όλο αυτό να τον έχει «ρίξει» ψυχολογικά. Να αισθάνεται πολύ άσχημα για το κακό παιχνίδι που του έπαιξε η τύχη. Όμως ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και της Λάρισας δεν «μασάει».

Μάλιστα, ο ίδιος έχει εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον πως δεν «μασάει» και ότι δεν έχει πρόθεση να πέσει ψυχολογικά, ούτε στο ελάχιστο. Αντιθέτως, παραμένει ακμαίος και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να βοηθήσει τον Εργοτέλη να πετύχει τους στόχους του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ