Παναθηναϊκός : Εγκρίθηκε το κονδύλι 75 εκ. ευρώ για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός : Εγκρίθηκε το κονδύλι 75 εκ. ευρώ για τον Βοτανικό

Άναψε το πράσινο φως στην κυβέρνηση για το κονδύλι 75 εκατομμυρίων ευρώ για τα έργα ανάπλασης και περιβαλλοντικής υποστήριξης στον Βοτανικό.

Πολύ σημαντική εξέλιξη στο θέμα της Διπλής Ανάπλασης και της ανέγερσης νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό, αφού εγκρίθηκε το κονδύλι για τα έργα ανάπλασης και περιβαλλοντικής υποστήριξης στον Βοτανικό.

Πρόκειται για ένα ποσό που φτάνει τα 75 εκατ. ευρώ, με την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ταμείο ανάκαμψης να ανάβει το πράσινο φως στην κυβέρνηση, κάτι που ήταν αναμενόμενο βάσει των πληροφοριών που υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες.

Η συνολική χρηματοδότηση βασίζεται σε μείγμα κονδυλίων από το ταμείο ανάκαμψης, αλλά και το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων και το ΕΣΠΑ.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο κονδύλι που εγκρίθηκε και φτάνει τα 75 εκατομμύρια ευρώ δεν αφορά αυτό καθ’ αυτό το γήπεδο, αλλά τις εργασίες πέριξ αυτού που θα έχουν να κάνουν με την υποστήριξη του νέου γηπέδου και φυσικά με το περιβάλλον.

Σημειώνεται πως ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχουν φτάσει σε συμφωνία όσον αφορά τη διμερή τους σύμβαση, όπως συμφωνία υπάρχει και μεταξύ ΠΑΕ και Δήμου Αθηναίων, ενώ αναμένεται να οριστεί η ΓΣ του ερασιτέχνη προκειμένου το πρότζεκτ να πάρει… ψήφο εμπιστοσύνης και να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ