Με φιλάθλους οι ημιτελικοί του FA Cup!

Με φιλάθλους οι ημιτελικοί του FA Cup!

Με κόσμο αναμένεται να διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί του FA Cup στο Wembley, με την αγγλική Ομοσπονδία να θέλει να... τεστάρει τις δυνάμεις της με τα δύο μεγάλα παιχνίδια.

Σπουδαία νέα από την Αγγλία για τον χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα ολόκληρο τον αθλητισμό! Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το «Νησί» η αγγλική Ομοσπονδία φέρεται να έχει πάρει μία μεγάλη απόφαση και να πραγματοποιήσει τους δύο ημιτελικούς του FA Cup υπό την παρουσία κοινού!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του BBC, η FA σχεδιάζει να δώσει το… πράσινο φως στις ομάδες που έχουν προκριθεί στους «τέσσερις» και σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, να δώσει μερικά εισιτήρια ώστε τα δύο παιχνίδια του Wembley να διεξαχθούν με κόσμο!

Σκοπός της αγγλικής Κυβέρνησης και της Ομοσπονδίας είναι οι αγώνες να λειτουργήσουν ως «κρας τεστ» εν όψει και το τέλος της σεζόν, όπου έχει ανακοινωθεί πως οι τελευταίες δύο αγωνιστικές της Premier League θα γίνουν υπό την παρουσία φιλάθλων.

Δύο μεγάλα τεστ για ολόκληρο το ποδόσφαιρο, καθώς η UEFA θέλει να έχει κόσμο και στο ερχόμενο Euro με την Αγγλία να ετοιμάζεται να δώσει τα πρώτα… δείγματα.

Θυμίζουμε πως τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα, Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι και Λέστερ – Σαουθάμπτον τα οποία θα γίνουν στα μέσα του Απρίλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ