«Καμπάνα» σε παίκτες της Ρέιντζερς για παραβίαση περιοριστικών μέτρων

«Καμπάνα» σε παίκτες της Ρέιντζερς για παραβίαση περιοριστικών μέτρων

Πέντε παίκτες της Ρέιντζερς κρίθηκε ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό έξι αγώνων.

Με αποκλεισμό έξι αγώνων, εκ των οποίων οι τέσσερις με άμεση ισχύ και οι δύο με αναστολή ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, τιμώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας πέντε παίκτες της Ρέιντζερς, οι οποίοι κρίθηκε ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι Μπονγκανί Ζουνγκού, Νέιθαν Πάτερσον, Κάλβιν Μπάσεϊ, Ντάπο Μεμπούντε και Μπράιαν Κίνιαρ είχαν βρεθεί τον Φεβρουάριο σε παράνομο πάρτι, το οποίο διαλύθηκε με παρέμβαση της αστυνομίας, ύστερα από καταγγελία.

Εκ των πέντε ποδοσφαιριστών, οι Μπάσεϊ, Πάτερσον και Ζουνγκού (ο τελευταίος είναι δανεικός από τη γαλλική Αμιάν) αποτελούν μέλη του τακτικού «rotation» του Στίβεν Τζέραρντ, με τον Πάτερσον μάλιστα να είναι βασικός το τελευταίο διάστημα, αντικαθιστώντας στο δεξί άκρο της άμυνας τον αρχηγό Τζέιμς Ταβέρνιερ, που είναι τραυματίας. Ο Μεντούμπε παίζει δανεικός στην Κουίν οφ Σάουθ, ενώ ο Κίνιαρ είναι τερματοφύλακας της ομάδας νέων του συλλόγου.

Η Ρέιντζερς είχε τιμωρήσει με πρόστιμο τους ποδοσφαιριστές και συνεργάστηκε με την ομοσπονδία και την κυβέρνηση της Σκωτίας, στην έρευνα που διενήργησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ