Ετοιμάζει το… καλό κοστούμι του ο Γκατούζο!

Ετοιμάζει το… καλό κοστούμι του ο Γκατούζο!

Εάν η ΑΕΚ οδηγήσει στην... ανεργία τον Μοντέλα, ο Τζενάρο Γκατούζο πρόκειται να αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή της Μίλαν...

Μια που η Μίλαν βρίσκεται στα μέρη μας αυτές τις μέρες, λέω να σας αποκαλύψω τι μου σφυρίξανε από Ιταλία μεριά. Θα έχετε πληροφορηθεί ότι ο Βιτσέντσο Μοντέλα μετράει αντίστροφα στον πάγκο της Μίλαν.

Το παιχνίδι – σκόπελος είναι το κυριακάτικο εκτός έδρας απέναντι στην Σασουόλο. Εφόσον οι «ροσονέρι» χάσουν ή παρουσιάσουν κακή εικόνα, αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι του τέλους στην συνεργασία Μίλαν- Μοντέλα. Εξέλιξη, όμως,που μπορεί και να είναι και πιο σύντομη, εάν η ΑΕΚ καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα από τους Μιλανέζους…

Ο νούμερο ένα υποψήφιος αντικαταστάτης του Μοντέλα, είναι ο δικός μας Τζενάρο Γκατούζο! Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ, κάνει εξαιρετική δουλειά στη δεύτερη ομάδα της Μίλαν. Εχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς της πριμαβέρα και έχει την ομάδα του στην 3η θέση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει λάβει ήδη ειδοποίηση να βρίσκεται σταντ μπάι για να αναλάβει υπηρεσιακός ή ακόμα και μόνιμος στην πρώτη ομάδα.

Μετά την Κυριακή ακολουθεί διακοπή πρωταθλημάτων για τα μπαράζ των εθνικών ομάδων και είναι ιδανικό τάιμιγκ για να γίνει αλλαγή προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ