Συνάντηση Ιμπαγάσα – Μέσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Συνάντηση Ιμπαγάσα – Μέσι στο «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)

Ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο και ο «στρατηγός» του Ολυμπιακού τα είπαν σε εγκάρδιο κλίμα, μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί να έκανε μόλις μία συμμετοχή στην εθνική Αργεντινής, αλλά η καριέρα του και οι επιτυχίες του στο ισπανικό ποδόσφαιρο αποτελούν εφόδιο σεβασμού από τους συμπατριώτες του. Εξάλλου, ακόμη και σήμερα ο «Κάνιο» βρίσκεται στην 9η θέση των μη Ισπανών ποδοσφαιριστών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν (σ.σ. 343).

Στη 2η θέση της συγκεκριμένης λίστας, με 392 παιχνίδι (αλλά και 361 γκολ, 164 ασίστ) βρίσκεται ένας συμπατριώτης του γενικού αρχηγού της ακαδημίας του Ολυμπιακού, το «χρυσό αγόρι» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Λιονέλ Μέσι.

Οι δυο τους γνωρίζονται. Και μάλιστα καλά. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Ιμπαγάσα και Μέσι συναντήθηκαν στα ενδότερα του γηπέδου των Πειραιωτών και τα είπαν για αρκετή ώρα, παρουσία και του πρώην γυμναστή του Ολυμπιακού και νυν των Καταλανών, Αντόνιο Ποθάνκο.

Τα χαμόγελα και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, με τον Μέσι να είναι μία από τις λίγες φορές που ήταν τόσο άνετος και χαλαρός, αφήνοντας στην άκρη το συνήθως σοβαρό και σχεδόν… θλιμμένο ύφος του. Μάλιστα, ο αστέρας της Μπαρτσελόνα πόζαρε χαμογελαστός και στη φωτογραφία που έβγαλε με τα δύο παιδιά του «Κάνιο».

Οσο για το τι συζητήθηκε μεταξύ τους; Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μέσι χάρηκε την ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς του θύμισε αυτό που συμβαίνει στην Αργεντινή, όπου το πάθος και η ένταση ξεχειλίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ