Σοκ με Ιμπραΐμοβιτς : Κίνδυνος βαριάς «καμπάνας» – Πιθανός και ο μηδενισμός της Σουηδίας

Σοκ με Ιμπραΐμοβιτς : Κίνδυνος βαριάς «καμπάνας» – Πιθανός και ο μηδενισμός της Σουηδίας

Κίνδυνος μεγάλης τιμωρίας για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς ο Σουηδός σταρ παραβίασε τους κώδικες ηθικής της FIFA. Πιθανός και ο μηδενισμός της Σουηδίας που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ελλάδα.

Σοκ στη Σουηδία με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο επιθετικός της Μίλαν κινδυνεύει με βαριά τιμωρία αποκλεισμού του από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Οι ίδιοι οι Σουηδοί «σκάλισαν» μία ιστορία του Ζλάταν, ο οποίος φέρεται να έχει παραβιάσει τον κώδικα ηθικής της FIFA η οποία απαγορεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν και να έχουν οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες.

Ο 39χρονος έχει μετοχές μιας εταιρίας στοιχήματος από τη Μάλτα και για αυτό ο κίνδυνος ποινής (έως και τρία έτη) του από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες είναι αρκετά ορατός. Μάλιστα, μαζί με τον Ιμπραϊμοβιτς φέρεται να κινδυνεύει με μηδενισμό και η Σουηδία (σε λιγότερο βαθμό) η οποία είναι στον ίδιο όμιλο με την Εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ