«Βόμβα» : Ανακοινώνεται η δημιουργία της European Super League – Χωρίς γαλλικές και γερμανικές ομάδες το σχέδιο

«Βόμβα» : Ανακοινώνεται η δημιουργία της European Super League – Χωρίς γαλλικές και γερμανικές ομάδες το σχέδιο

«Βόμβα» μεγατόνων αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες, με το... όνειρο της European Super League να παίρνει σάρκα και οστά! Χωρίς γαλλικές και γερμανικές ομάδες το πρώτο πλάνο της λίγκας.

Ριζικές αλλαγές στο ευρωπαϊκό και γενικότερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Η European Super League παίρνει σάρκα και οστά! Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, μέσα στην ημέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η δημιουργία της κλειστής ευρωπαϊκής σούπερ λίγκας η οποία θα περιέχει μόνο τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του RMC, μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί το σχέδιο των «μεγάλων» στο οποίο ωστόσο δεν θα βρίσκονται οι Γάλλοι και οι Γερμανοί, καθώς το αρχικό πλάνο δεν περιέχει ομάδες από την Bundesliga και την Ligue 1.

Ένα πλάνο που βάζει σε δεινή θέση την UEFA η οποία περιμένει να μάθε περισσότερα. Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό πως το πρωτάθλημα θα συμπεριλαμβάνει 11+1 ομάδες, εκ των οποίων οι πέντε (εν αναμονή της απόφασης της Μάντσεστερ Σίτι) από την Αγγλία, οι τρεις απο την Ισπανία και οι υπόλοιπες τρεις από την Ιταλία.

Οι δύο ομάδες που φαίνεται πως «τράβηξαν» τις υπόλοιπες για τη δημιουργία του κλειστού πρωταθλήματος, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ βασικό ρόλο σε όλο αυτό είχε από την αρχή ο Αντρέα Ανιέλι.

Αναλυτικά οι 12 ομάδες της European Super League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ