Βασιλειάδης: Αρρωστάκι με την μπάλα και τον Πανιώνιο (pics)

Βασιλειάδης: Αρρωστάκι με την μπάλα και τον Πανιώνιο (pics)

Το 10.gr με αφορμή την τελευταία εμφάνιση του Υφυπουργού Αθλητισμού με φανέλα της Γιουνάιτεντ θυμάται τις εμφανίσεις στα γήπεδα τους τελευταίους μήνες.

Το 10.gr με αφορμή την τελευταία εμφάνιση του Υφυπουργού Αθλητισμού με φανέλα της Γιουνάιτεντ θυμάται τις εμφανίσεις στα γήπεδα τους τελευταίους μήνες.

Δεν το έχει κρύψει. Του αρέσει το ποδόσφαιρο. Και κυρίως ο Πανιώνιος. Οταν μάλιστα του το επιτρέπει το πρόγραμμα του θα δώσει κανονικά το παρών στα επίσημα της Νέας Σμύρνης. Ομως ο Γιώργος Βασιλειάδης τους τελευταίους μήνες έχει και Ολυμπιακός-ΑΕΚ από την σουίτα του Καραϊσκάκης αλλά και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο με τον Σαββίδη.

Το 10.gr θυμάται μέσα από φωτογραφίες τις παρουσίες του Υφυπουργού Αθλητισμού στα γήπεδα με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση στο Πανιώνιος-Ολυμπιακού που έκλεψε την παράσταση η φανέλα που φορούσε. Μία μπλε της Μάντσεστερ Γι

ουνάιτεντ για να δείξει και ποια ομάδα υποστηρίζει στο εξωτερικό.

1 Στα επίσημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Γιώργος Βασιλειάδης είδε Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Εκεί είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και με τον υιό Μπαλτάκο!

2. Ομως ο Υφυπουργός είδε και το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Από την σουίτα του Καραϊσκάκης μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο.

3. Δεν θα μπορούσε να λείψει από το σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του Πανιωνίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η πρώτη φορά που πήγε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με κοστούμι.

4. Σε όλα τα ματς της Εθνικής δίνει το παρών. Εδώ με κοστούμι στο ματς κόντρα στην Εσθονία με το νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο.

5. Δεν του πήγε γούρι το κοστούμι και κόντρα στο Βέλγιο έσκασε μύτη με t-shirt. Πάλι μαζί του ο κ. Γραμμένος.

6. Το γούρι άλλαξε ξανά για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ. Κοστούμι αλλά χωρίς γραβάτα και νίκη με 4-0 για να πάμε στα μπαράζ.

7. Η… καλύτερη του εμφάνιση στα γήπεδα. Στη Νέα Σμύρνη με φανέλα της Γιουνάιτεντ για να δει Πανιώνιος-Ολυμπιακός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ