«Σεισμός»: Άμεσο αποκλεισμό των 12 ζητάει η UEFΑ και… Champions League στην Παρί

«Σεισμός»: Άμεσο αποκλεισμό των 12 ζητάει η UEFΑ και… Champions League στην Παρί

Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ UEFA και European Super League. Άμεσο αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της θέλουν οι άνθρωποι της UEFA, κάτι που σημαίνει πως τρεις από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του Champions League μένουν εκτός.

«Πόλεμος» μέχρις εσχάτων μεταξύ UEFA και European Super League. Μετά την επιστολή που έστειλαν οι 12 σύλλογοι και απειλούν με δικαστική μάχη, η UEFA προχωρά σε… απειλή αποκλεισμού από κάθε της διοργάνωση και μάλιστα άμεσα! Δείχνοντας αποφασισμένη να εναντιωθεί μέχρι τέλους σε όλο αυτό.

Σύμφωνα με το International Sport Press Association, στην UEFA θέλουν τον άμεσο αποκλεισμό των 12 συλλόγων από τις διοργανώσεις της και την ίδια ώραθα αξιώσουν και αφαίρεση του τιμητικού σήματος που έχουν οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Λίβερπουλ, ομάδες που είναι μέσα στις 12.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως… πρωταθλήτρια Ευρώπης τη φετινή σεζόν θα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού Ρεάλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι ανήκουν στις 12 ομάδες. Και αν αποκλειστούν και η Γαλλία εξακολουθήσει να είναι εκτός European Super League, τότε η Παρί θα πάρει το Champions League.

Την ίδια ώρα, στο Europa League είναι η Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ από τις 12, συν τις Βιγιαρεάλ και Ρόμα. Με τις δύο τελευταίες να παίζουν απευθείας τελικό μεταξύ τους αν πράγματι η UEFA αφήσει εκτός διοργανώσεων τα ιδρυτικά στελέχη της European Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ